Ga naar de inhoud

meest recent

Sport Vlaanderen-Baloise start niet in Ronde van Antalya na positieve coronatesten

 di 8 februari 2022 09:16
(archief)

Geen Ronde van Antalya van donderdag tot zondag voor Sport Vlaanderen-Baloise. De procontinentale ploeg zegde vanochtend af voor de Turkse 2.1-rittenkoers, omdat 2 mensen uit de omkadering voor Antalya een positieve coronatest afgelegd hebben. 

Sport Vlaanderen noemde geen namen in zijn korte persbericht. "Vermits we op zo'n korte termijn geen vervanging kunnen voorzien en vermits we niet kunnen uitsluiten dat andere medewerkers of renners uit dezelfde kern ook positief zullen testen, zien we ons genoodzaakt tot deze beslissing."

Voor Antalya waren volgende renners voorzien: Ruben Apers, Vito Braet, Sander De Pestel, Robbe Ghys, Jules Hesters, Aaron Verwilst, Alex Colman. Hans De Clercq was de ploegleider.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.