Manchester City-speler Joao Cancelo toegetakeld bij roofoverval

  Joao Cancelo werd niet gespaard door de inbrekers.

  Joao Cancelo en zijn familie zijn vannacht het slachtoffer geworden van een gewelddadige inbraak. Toen de Portugese rechtsachter van Manchester City zich verweerde, liep hij een snee op in zijn gezicht.

  "Jammer genoeg ben ik vandaag aangevallen door vier lafaards, die me verwondden en probeerden om mijn familie pijn te doen", schrijft Cancelo bij een foto van zijn toegetakelde gezicht op Instagram. "Wanneer je je verweert, gebeurt dit. Ze hebben al mijn juwelen gestolen."

   

  "Na zoveel obstakels in mijn leven, is dit er nog één dat ik zal overwinnen", aldus de Portugees, die als 18-jarige zijn moeder verloor bij een auto-ongeluk. Cancelo zat toen als passagier in de wagen.   

   

  Manchester City verklaarde in een mededeling "gechoqueerd en ontzet" te zijn. "Joao en zijn familie worden ondersteund door de club. Hij helpt de politie bij het onderzoek dat gevoerd wordt naar deze zeer ernstige zaak."    

   

  Cancelo miste dit seizoen slechts één competitiewedstrijd bij Manchester City, aan de leiding in de Premier League.