Ga naar de inhoud

Mike De Decker krijgt toch nog ticket voor WK darts na afzegging

 di 7 december 2021 08:26
Mike De Decker stond vorig jaar ook al op het WK.

Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts krijgen het gezelschap van Mike De Decker op het WK darts. Onze landgenoot vervangt de Zuid-Afrikaan Charles Losper.

De Decker stond op een zucht van het WK darts, maar sneuvelde in de finale van het kwalificatietoernooi. Maar als eerste reserve wordt hij nu toch opgetrommeld, omdat Charles Losper heeft afgezegd door visumproblemen.

 

De Decker stond ook vorig jaar al in het Alexandra Palace, maar verloor toen in de eerste ronde. Nu neemt hij het in zijn eerste partij op tegen de Litouwer Darius Labanauskas, in 2020 nog kwartfinalist.

 

Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts zijn vrij in de eerste ronde. Huybrechts neemt het op tegen Steve Beaton of Fallon "The Queen of the Palace" Sherrock. Van den Bergh treft de winnaar uit het duel tussen Florian Hempel en Martin Schindler.

 

Het WK darts begint op woensdag 15 december, de finale staat op 3 januari op het programma. Er wordt een opvolger gezocht voor de Welshman Gerwyn Price.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: