Ga naar de inhoud

meest recent

Eden Hazard zit niet in de wedstrijdselectie voor Champions League

 ma 18 oktober 2021 08:20
" "
Real Madrid geeft geen reden voor de afwezigheid van de Rode Duivel.

Real Madrid maakte gisteren zijn selectie bekend voor het Champions League-treffen van dinsdag in Oekraïne tegen Sjachtar Donetsk: Eden Hazard ontbreekt. Een officiële reden voor de afwezigheid van de Rode Duivel is er niet.

Tijdens de Final Four van de Nations League 10 dagen geleden speelde Hazard 75 minuten in de halve finale tegen Frankrijk. Hij leek wat licht ongemak te hebben, waarop hij afzegde voor de kleine finale tegen Italië van zondag.

 

Dit weekend hoefde Real Madrid ook niet te spelen. De match tegen Bilbao is uitgesteld.

Hazard is aan zijn derde seizoen in de Spaanse hoofdstad bezig. Na 2 seizoenen vol blessureleed probeert hij zich dit seizoen weer in de ploeg te knokken. Hij verzeilt evenwel geregeld op de bank. Hij zit dit seizoen voorlopig aan 8 officiële wedstrijden, goed voor 1 assist. Scoren lukte nog niet.

Met Thibaut Courtois is alles goed: zie onder

In tegenstelling tot zorgenkind Eden Hazard is Thibaut Courtois incontournable en in goeden doen bij Real. Kijk maar naar onderstaand filmpje. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: