Ga naar de inhoud

Ferran Torres komt terug van Nations League met voetbreukje en mist Club Brugge

 do 14 oktober 2021 19:33
" "
Hij was de held voor Spanje in de halve finale tegen Italië met 2 goals, maar de Nations League leverde ook een blessure op.

Ferran Torres heeft aan de Final Four van de Nations League niet alleen goeie, maar ook slechte herinneringen overgehouden. De spits van Spanje keerde met een voetbreukje terug naar zijn club Manchester City. Hij is enkele weken out en mist zo het Champions League-duel tegen Club Brugge.

De 21-jarige Torres was in de halve finale van de Nations League tegen gastland Italië goed voor beide Spaanse goals in de 2-1-overwinning.

In de finale tegen Frankrijk (1-2-verlies) kwam Torres niet tot scoren. In de slotfase werd de aanvaller gewisseld.

 

City deelde vandaag de blessure mee, maar zegde er niet bij hoelang Torres buiten strijd is. Volgens de Engelse media mist hij een 6-tal weken.

Torres kwam vorig jaar van Valencia naar Manchester. In zijn eerste seizoen was hij goed voor 13 goals en 3 assists in 36 matchen. Dit seizoen staat de teller op 3 goals en 1 assist in 7 matchen.

Manchester City trekt volgende week dinsdag naar Club Brugge op speeldag drie in de Champions League. Op 3 november is de terugmatch, maar die komt wellicht ook nog te vroeg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.