Ga naar de inhoud

"Luc is een wereldgozer", onverwachte ontmoeting met Nilis is mooie tv

 wo 4 augustus 2021 07:47
Bekijk zeker de video van de amicale ontmoeting.

Oude liefde roest niet! Een onverwachte ontmoeting tussen Luc Nilis en Jan Boskamp tijdens de wedstrijd tussen PSV en Midtjylland in de voorronde van de Champions League zorgde gisterenavond voor mooie live televisie.

Jan Boskamp was als analist uitgenodigd door RTL voor de wedstrijd van PSV dinsdagavond.  Aan zijn gezicht te zien, werd hij duidelijk verrast toen Luc Nilis opeens naast hem stond. 

 

Nilis kreeg de vraag waarom hij Jan zo graag mag? "Hij was gewoon mijn topcoach. Een kanjer! Ik ben blij om hem terug te zien."

 

Ook Boskamp kon zijn plezier niet op. "Luc is een wereldgozer. Met deze jongen (Wesley Sneijder, die naast Boskamp zat als analist) is het hetzelfde. Dat zijn jongens van het volk. Je hebt spelers die denken dat ze Jesus Christus zijn, maar je hebt ook gewone jongens. Daar horen Wesley en Luc bij."

 

"Die doen niet uit de hoogte. En wat kon Luc ballen. Net als Wesley tweevoetig."

 

PSV speelde net als Racing Genk in de derde voorronde van de Champions League. Het werd voor Nilis nog een mooiere avond omdat de Eindhovenaars wonnen met een comfortabele 3-0-voorsprong. 

Bekijk de ontmoeting:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.