Leedvermaak bij Bonucci: "Wij eten nog steeds pasta... en jullie?"

  Bonucci en Chiellini met hun bord pasta.

  De Italiaanse EK winst is al bijna een week geleden, maar toch genieten ze in de laars nog steeds na van hun triomf. Zo plaatste Leonardo Bonucci op Instagram een foto met het bijschrift "Wij eten nog steeds pasta... en jullie?". Een verwijzing naar zijn uitspraak vlak na de finale tegen Engeland.

  Vorige week zondag kroonde Italië zich tegen Engeland na strafschoppen tot Europees kampioen. De bekroning van een geweldig toernooi voor de Azzurri, die na het laatste fluitsignaal dan ook door het dolle heen waren.

   

  Terwijl Juventus-verdedigers Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci zich al dollend opmaakten voor de podiumceremonie gaf die laatste in volle euforie ook nog een steek aan de Engelsen.

   

  "Jullie moeten nog veel pasta eten" waren de woorden van de 34-jarige verdediger aan het adres van de verliezende finalist. Een boodschap die de Italiaan vandaag nog eens subtiel oprakelde.

   

  "Wij eten nog steeds pasta... en jullie?" schreef Bonucci bij zijn foto waarop hij samen met collega-verdediger Chiellini lijkt te genieten van een bord verse pasta.

  Het Instagrambericht:

  Bonucci: "De Engelsen moeten nog veel pasta eten"

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.