Ga naar de inhoud

Indrukwekkende afbeeldingen: Messi pronkt op reusachtig monument in Rosario

 za 10 juli 2021 10:52
Messi wordt afgebeeld op het 'Monumento a la Bandera'.
Messi wordt afgebeeld op het 'Monumento a la Bandera'.

De spanning is te snijden in Zuid-Amerika, want Argentinië en Brazilië strijden morgen om 2u 's nachts voor de eindzege in de Copa America. In Argentinië laten ze alvast niets aan het toeval over. Zo pronkt Messi op 'El Monumento a la Bandera'. 

Is het dan eindelijk prijs voor Lionel Messi? De Argentijn neemt het in de finale van de Copa America op tegen zijn maatje Neymar en wil maar al te graag eindelijk een prijs pakken met La Albiceleste. 

 

In Rosario, de geboortestad van Messi, steken ze hun nummer 10 op een schitterende manier een hart onder de riem. Op het historische 'Monumento a la Bandera' staat de 34-jarige voetballer afgebeeld. Ook zijn shirt met nummer 10 wordt geprojecteerd op de muren. 

 

Het 'Monumento a la Bandera' werd in 1957 gebouwd als eerbetoon aan de Argentijnse vlag. Ook Angel Di Maria en Giovanni Lo Celso, ook beiden van Rosario, werden afgebeeld op het bouwwerk.  

 

Net als de zinnen "deze kleuren verenigen ons", "deze finale verenigt ons" en "dit shirt verenigt ons". 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: