Dikke pech voor Portugal: Cancelo mist het EK door coronabesmetting

 zo 13 juni 2021 11:06
Joao Cancelo , hier met nummer 20.

Joao Cancelo, de rechtsback van Portugal, heeft vandaag positief getest op het coronavirus. Hierdoor zal hij niet kunnen deelnemen aan het EK. Diogo Dalot neemt vanaf vandaag zijn plaats in de Portugese selectie in. 

De Portugezen nemen het dinsdag (18.00 uur) in hun eerste EK-duel op tegen Hongarije. 

 

Maar dus zonder Joao Cancelo, want die heeft vandaag positief getest op het coronavirus. De 27-jarige verdediger van Manchester City vertoont geen symptomen, maar verlaat het toernooi nog voor dat voor de Portugezen begonnen is.

 

Cancelo wordt in de selectie vervangen door Diogo Dalot, in het dagelijkse leven werknemer van AC Milan. Dalot speelde vorige week met de Portugese beloften nog de finale van het EK U21 in Slovenië en Hongarije.

Tweet van de Portugese ploeg:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.