Ga naar de inhoud

Standard-coach Montanier: "Vojvodina is ander niveau dan Bala Town"

 wo 23 september 2020 18:17
Philippe Montanier is op zijn hoede voor Vojvodina Novi Sad.

Standard ontvangt donderdag in de derde voorronde van de Europa League Vojvodina Novi Sad uit Servië. Coach Philippe Montanier beseft dat het wat moeilijker zal worden dan tegen de Welshe amateurs van Bala Town.

"Servische ploegen zijn altijd moeilijk om te bekampen", begon Standard-coach Philippe Montanier zijn persconferentie. "Vojvodina is een heel sterk team, met een atletisch profiel. Ze hebben 6 spelers in hun basiself die groter zijn dan 1,90 meter."

 

"Het zal een duel worden tussen twee ploegen met een verschillend profiel. Dat is het mooie aan het voetbal. We zullen hun fysieke kracht moeten proberen omzeilen met onze beweging en durf. Al mogen we ze op technisch vlak niet onderschatten."

 

Montanier weet wat Standard te doen staat. "De doelstelling wordt om Vojvodina ver van ons eigen doel te houden. Dit is een ander niveau dan Bala Town. We zullen sterk voor de dag moeten komen."

"We wachten tot donderdag om te zien of Oulare kan spelen"

Obbi Oulare is onzeker voor de wedstrijd tegen Vojvodina. "Hij heeft tegen Kortrijk een tik op zijn voet gehad", zegt Montanier. "Het is niet zo erg, maar we wachten tot morgenvroeg af om te zien of hij kan spelen."

 

Montanier had ook nog goed nieuws. "Ik kan meegeven dat Samuel Bastien de opwarming al met de groep kan meedoen. Volgende week kan hij hopelijk de groepstrainingen hervatten."