Eric Dier maakt het decennium bij Tottenham rond: tekent tot 2024

  Toby Alderweireld speelt sinds 2015 voor Tottenham, Eric Dier (r) sinds 2014.

  Tottenham heeft het contract van Eric Dier met 3 seizoenen verlengd tot de zomer van 2024. Dat maakte de club van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen bekend.

  De 26-jarige Engelsman speelt sinds 2014 voor Spurs. Daarvoor droeg hij het shirt van Sporting Lissabon. In 239 wedstrijden vond de controlerende middenvelder, die door Mourinho recent ook als centrale verdediger werd gebruikt, 11 keer de weg naar de netten.

   

  Dier telt 40 caps voor de nationale ploeg en maakte deel uit van de selectie die 4e werd op het WK in Rusland. "Dit is voor mij het begin van een nieuwe reis", liet de clubgetrouwe optekenen. Als hij 2024 haalt, is hij 10 jaar actief bij Tottenham.

  Tweets over de deal:

  Jan Vertonghen is blij, want hij vindt de baard van Dier maar niets. De Rode Duivel zit al bij Tottenham sinds 2012.