Villarreal-icoon Cazorla verlaat Spanje en lijkt op weg naar club Xavi

  Cazorla herlanceerde zijn carrière bij Villarreal na een zware achillespeesblessure.

  Santi Cazorla heeft op sociale media afscheid genomen van Villarreal. "Deze club heeft me alles gegeven", postte de 35-jarige middenvelder een dag voor zijn laatste wedstrijd met de geelhemden tegen Eibar. Volgens Spaanse media zou de volgende passage van Cazorla Qatar zijn, waar hij ex-ploeggenoot (bij de nationale ploeg) Xavi zou weerzien.

  Cazorla: "Hoop dat we elkaar ooit weerzien"

  "Toen ik achttien jaar was, heeft deze club de gok gewaagd een speler van Oviedo die niemand kende aan te trekken", legde Cazorla uit. "Ik ben blij mijn carrière bij de club op hetzelfde moment te eindigen als Bruno." Zijn ploegmakker Bruno Soriano kwam ook voor in de video. Hij stopt na zondag met het profvoetbal.

   

  "Ik hoop dat we, net zoals de vorige keer toen ik vertrok, elkaar ooit weerzien", besloot de middenvelder, die in de zomer van 2018 terugkeerde bij Villarreal na zes seizoenen bij Arsenal (2012-2018).

   

  De 81-voudig Spaans international kon zijn carrière bij De Gele Duikboot herlanceren nadat een zware achillespeesblessure hem in 2016 twee jaar aan de kant hield.

   

  Volgens de Spaanse pers trekt Cazorla, die in zijn carrière twee maal Europees kampioen werd met Spanje, naar het Qatarese Al Sadd, waar zijn voormalige teammakker bij La Roja, Xavi, hoofdcoach is.

  Villarreal neemt afscheid van Cazorla in een video op Twitter