Racing Genk leent Fiolic uit aan Cracovia, de nummer 2 in Polen

  Ivan Fiolic kwam in de zomer van 2018 over van Dinamo Zagreb. Hij speelde in 2018-2019 8 matchen.

  De Kroatische spelmaker Ivan Fiolic gaat zijn geluk beproeven in Polen. Racing Genk leent hem tot juni uit aan Cracovia, dat ook een aankoopoptie bedong. De 23-jarige speelde in de heenronde op huurbasis in Cyprus bij AEK Larnaca. In Polen sluit de transfermarkt pas op 2 maart.

  Fiolic kwam in de heenronde tot 13 officiële duels voor Larnaca, waarin hij 3 keer scoorde en 2 assists gaf. Larnaca staat voorlopig zesde in de Cypriotische eerste klasse.

   

  Cracovia van zijn kant bezet na 20 speeldagen in de Poolse Estraklasa verrassend de tweede plek. Het team trok in januari ook de Kosovaarse Belg Florian Loshaj aan van het Roemeense Politehnica Iasi. Komend weekend hervat de competitie in Polen.

   

  Fiolic maakte in de zomer van 2018 de overstap van Dinamo Zagreb naar Racing Genk. In Limburg kwam hij in zijn debuutseizoen niet verder dan 8 wedstrijden.