Ga naar de inhoud

"Dancing" Dimitri Van Den Bergh naar 8e finales Grand Slam of Darts

 di 13 november 2018 07:51
Dimitri Van Den Bergh trakteerde het publiek opnieuw op enkele danspasjes.

Dimitri Van Den Bergh gooit hoge ogen op de Grand Slam of Darts, waarin de beste spelers van de PDC en BDO elkaar treffen. Met een zege tegen Mark McGeeney, de vicewereldkampioen bij de BDO, heeft hij zijn ticket voor de achtste finales beet.

"Dancing Dimi", wereldkampioen bij de jeugd, verdedigt op 25 november zijn wereldtitel in de finale tegen de Duitser Martin Schindler. In tussentijd tankt onze landgenoot vertrouwen in de Grand Slam of Darts.

 

Van Den Bergh vloerde Ryan Searle (5-3) in groep H, maar moest toen nipt het onderspit delven tegen wereldkampioen Rob Cross (5-4). Er stond dan ook veel druk op zijn laatste groepswedstrijd tegen Mark McGeeney, vicewereldkampioen bij de BDO, maar "The Dreammaker" was onverbiddelijk: 5-1, met een gemiddelde van 98,9 per drie darts.

 

Van Den Bergh neemt het in de achtste finales (best of 19) op tegen Stephen "The Bullet" Bunting, in 2014 nog wereldkampioen bij de BDO. Als hij ook die klip weet te omzeilen, is een nieuwe confrontatie met wereldkampioen Rob Cross mogelijk.

Tweets:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.