Gehackte Bakkali: "Ik zit niet meer in FIFA15"

 zo 26 oktober 2014 12:19
Zal Zakari Bakkali ooit nog voor de eerste ploeg van PSV spelen?
Zakaria Bakkali heeft nog eens van zich doen spreken. "Ik zit niet meer in FIFA15", tweette de Rode Duivel, gevolgd door een wenende smiley. Meteen regende het reacties van misnoegde PSV-fans. De club beweert nu dat het Twitteraccount van Bakkali gehackt was en dat de jongeling het bericht dus niet zelf plaatste.

Zakaria Bakkali leek vorig seizoen helemaal door te breken bij de Nederlandse eersteklasser PSV, maar ondertussen is hij er op een zijspoor beland. De jonge Belg leeft al maanden in onmin met zijn club over het verlengen van zijn contract en speelde dit seizoen nog niet.

Op zijn Twitter liet de Rode Duivel weten teleurgesteld te zijn geen deel meer uit te maken van het populaire computerspelletje FIFA, maar PSV beweert nu dat die tweet niet van Bakkeli zelf kwam. Ondertussen werden alle berichten van de officiële Twitterpagina van Bakkali verwijderd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.