UEFA Champions League - speeldag 4 - 11/10/22 - 21:01
34'
Pierre-Emerick Aubameyang
0 - 2
34'

Milan moet zich na een nieuwe nederlaag zorgen beginnen te maken over een verlengd verblijf in de Champions League. Met een mannetje minder en zonder de geblesseerde Charles De Ketelaere verloren de Milanezen ook de terugwedstrijd tegen Chelsea: 0-2.

Na amper een kwartier kon Chelsea zijn hand al uitsteken naar de overwinning. Fikayo Tomori kreeg rood omdat hij Mason Mount had vastgehouden, Jorginho zette de strafschop om.

Giroud liet niet veel later een goede kans op de gelijkmaker liggen en dat brak de Fransman zuur op. Aubameyang kon aan de overzijde wel scoren en nam alle hoop van de thuisploeg weg.

Na de pauze was Sergino Dest nog dicht bij de aansluitingstreffer, maar Chelsea kwam niet meer in de problemen. Met de belangrijke driepunter springt de Londense club naar de kop van groep E.

Strafschop of niet?

Fase per faselaatste update: ongeveer 2 jaar geleden

90+4'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Kai Havertz (Chelsea) stond buitenspel.
90+4'
Ruben Loftus-Cheek (Chelsea) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+3'
Trevoh Chalobah (Chelsea) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Divock Origi (AC Milan).
90+2'
Ante Rebic (AC Milan) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+1'
De poging wordt gered door Kepa Arrizabalaga (Chelsea). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.
90+1'
Divock Origi (AC Milan) haalt uit...
90+1'

90'
90'
Chelsea krijgt een vrije trap. Fodé Ballo-Touré (AC Milan) haalde een tegenstander onderuit.
89'
Sandro Tonali (AC Milan) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Ben Chilwell (Chelsea).
88'
Ben Chilwell (Chelsea) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
86'
De ref fluit voor een fout, Kai Havertz (Chelsea) heeft hands gemaakt.
85'
De ref grijpt in: Ruben Loftus-Cheek (Chelsea) deelde een duw uit.
83'
Ben Chilwell (Chelsea) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Sergiño Dest (AC Milan).
81'
Conor Gallagher (Chelsea) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
79'
Sandro Tonali (AC Milan) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.