Vrouwen van Asterix pakken opnieuw landstitel in het volleybal

  Asterix Avo Beveren heeft zich opnieuw tot landskampioen gekroond in het volleybal bij de vrouwen. Asterix was in de titelwedstrijd een maatje groot voor Jaraco Volley Limburg.

  Asterix wint vlot de eerste set in de vrouwenfinale: 25-16

  Ook set 2 gaat naar Asterix met 25-18

  Asterix maakt het simpel af in de slotset en is kampioen

  Reacties na de vrouwenfinale in het volleybal

  play-offs volleybal vrouwen

  1. 19 uur 11. Asterix domineert titelfinale. Asterix Avo Beveren heeft de titel veroverd bij de vrouwen. In de titelfinale tegen Jaraco Volley Limburg bevestigde Asterix zijn status als beste ploeg van het seizoen. Het won met duidelijke cijfers: 25-16, 25-18 en 25-15. Voor Asterix betekent het meteen ook de dubbel, want de club won eerder dit seizoen als de beker. De club zit intussen aan 14 landstitels. Jaraco Volley Limburg moet voorlopig nog wachten op een eerste titel als fusieclub. Als Tongeren heeft de club wel 7 titels op haar palmares. .
  2. 19 uur 10. Ik vond deze wedstrijd nog beter dan de bekerfinale. Tactisch waren we perfect voorbereid en de speelsters hebben dat tot in de puntjes uitgevoerd. Het was echt genieten. Asterix-coach Kris Vansnick.
  3. 19 uur 08. Kieldrecht was tactisch heel goed, ontwikkelde een gigantische servicedruk en speelde heel snel. Dat tempo konden we niet aan. Wij zijn nooit in ons spel kunnen komen. Toch ben ik trots op mijn team dat we tweede van België zijn. Jaraco-coach Julien Van de Vyver.
  4. 18-04-2021.
  5. 21 uur 33. We mogen trots zijn op deze zege. Zondag moeten we onze kansen tegen Asterix optimaal benutten. Het wordt heel spannend, ik zal mijn huid duur verkopen. Helena Gilson (Jaraco Ladies Volley Limburg).
  6. 21 uur 23. Limburg houdt Gent uit de finale. Jaraco (Ladies Volley Limburg) heeft het laatste finaleticket veroverd bij de vrouwen. In de competitie gingen de Limburgers nog zwaar onderuit tegen Gent, maar vandaag waren de rollen omgekeerd. In de 1e set hielden beide teams lang gelijke tred. Onder impuls van een sterke Lore Gillis haalde Limburg het met 27-29. In sets 2 en 3 zoefde Limburg naar 17-25 en 18-25. Zondag neemt de Limburgse fusieclub het in de finale op tegen topfavoriet Asterix avo Beveren. De wedstrijd is live te bekijken op Sporza vanaf 18u. .
  7. 15-04-2021.
  8. 21 uur 30. Het was echt vechten voor ons, maar het is ons gelukt. Op naar de volgende match! Jutta Van de Vyver (Asterix Beveren).
  9. 21 uur 28. Er zijn tranen, ja, want er zat absoluut meer in. Maar Asterix is enorm gegroeid en is een zeer stabiele club. Chapeau voor hen, maar wij hebben onze kansen niet benut. Dat is wel frustrerend. . Nina Coolman (Oudegem).
  10. 21 uur 25. Asterix avo Beveren wint. De favoriet heeft zich niet laten vloeren: Asterix avo Beveren staat in de finale. Oudegem verloor met 3 keer 25-21, al verdient de verliezer een pluim voor een zeer degelijke wedstrijd. Voor Oudegem stopt het seizoen, Asterix avo Beveren mag zondagavond een gooi doen naar de dubbel. .
  11. 13 uur 32. Asterix avo Beveren kan na de bekerwinst de dubbel pakken in de volleybalcompetitie. Het won de reguliere competitie en mag in de halve finales het opnemen tegen Oudegem, dat als 4e eindigde. Kijk dinsdag vanaf 20u naar die wedstrijd met livestream. Gent en Jaraco spelen donderdag de andere halve finale. Ook die wedstrijd kunt u met livestream bekijken. Zondag spelen de winnaars de finale, die live te bekijken is met livestream én op Canvas. .