Wojciech Szczęsny was in tranen bij zijn wissel.

Juve-keeper Szczesny grijpt naar borst en wordt in tranen gewisseld: "Had moeite met ademhalen"

 vr 14 april 2023 11:00

Wat was er aan de hand met Wojciech Szczesny? De Poolse doelman greep in de match tegen Sporting plots naar zijn hart en moest in tranen gewisseld worden.  Hij kampte met hartkloppingen, maar Juventus kwam snel met een geruststellend communiqué. "Dit is me nog nooit overkomen, ik was een beetje bang", reageerde Szczesny na de wedstrijd bij Sky Sports Italia.

 Volgens de eerste berichten voelde de keeper kort voor de rust een steek in zijn borst, waarna hij zich liet vervangen. "Ik ben in orde, ik was een beetje bang, maar we hebben alle onderzoeken gedaan en alles is in orde," zei Wojciech Szczesny.

"Het was me nog nooit overkomen, ik had moeite met ademhalen en het baarde me echt zorgen."

(lees voort onder tweet)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Poolse international feliciteerde ook zijn vervanger Mattia Perin. "Mattia is een man met een gouden hart en we kunnen het goed met elkaar vinden." Perin zorgde er door een dubbele redding voor dat Juve met het kleinste verschil won en zo een goede uitgangspositie veroverde voor de return in Lissabon.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fase per faselaatste update: meer dan 1 jaar geleden

90+4' tweede helft
90+1'

2 - extra time

Er komen 2 minuten extra tijd bij.
77'
66'
62'
wissel
62'
46' tweede helft
45+6' eerste helft
45+1'

4 - extra time

Er komen 4 minuten extra tijd bij.