UEFA Conference League klassement

ChelseaKAA Gent
wisselspelers
coaches
scheidsrechter
Daniel Schlager
stadion
Stamford Bridge

Wouter Vrancken wakkert geloof in stunt tegen Chelsea aan: "Wie schrik heeft, krijgt slaag"

 wo 2 oktober 2024 20:45
Chelsea
03/10 21:00
kijk live
KAA Gent
      UEFA Conference League - speeldag 1 - 03/10/24 - 21:00

      Op bezoek bij het grote Chelsea moet niets, maar kan er veel. Dat is het gevoel waarmee trainer Wouter Vrancken naar Londen is afgereisd. De T1 wil KAA Gent met lef zien spelen in Stamford Bridge. "We zullen ons hoofd leggen voor een stunt", deelt hij op de persconferentie.

      Fase per faselaatste update: een minuut geleden

      20:48

      Vrancken: "We moeten durf tonen"

      20:41

      We moeten durf tonen, want wie schrik heeft, krijgt slaag.

      Wouter Vrancken
      20:35

      Vrancken staat met geloof in Londen

      "Het is niet dat de match een algemeen gespreksonderwerp is. We zijn er ook niet al dagen of weken mee bezig, door ons drukke programma", lacht Wouter Vrancken daags voor de clash tegen het grote Chelsea.


      Is de Londense club de grootste die hij ooit trof als speler en trainer? "Dit is de allergrootste", knikt Vrancken. "Zeker op het niveau dat Chelsea nu zit. Ze laten dit seizoen zien hoe sterk die kern is. Ook de coach wil aanvallen en ze tonen hun gretigheid. Ze zijn gewoon top." 


      "Het heeft geen zin om ons te vergelijken met Chelsea. Wij proberen onze eigen stapjes te zetten. Dit geeft ons extra motivatie en drive. Al moet je wel geloven dat je hier kunt stunten. We zullen ons hoofd ervoor leggen."


      Toch wil Vrancken Gent niet naar de slachtbank laten leiden. "We moeten durf tonen, want wie schrik heeft, krijgt slaag. De wedstrijd zal wel uitwijzen of dat makkelijk wordt of niet."


      "Ik ben tevreden als we ons van onze beste kant hebben getoond. Dat we als groep hebben aangevallen en verdedigd. We willen ons presenteren als team mét geloof."

      20:32

      Het gebeurt niet elke dag dat je tegen teams als Chelsea speelt. Het wordt een enorme test. Ik wil bewijzen dat ik dit niveau aankan. En ik zal enkel tevreden zijn met 3 punten.

      Archie Brown
      20:20 Vooraf