UEFA Champions League - speeldag 3 - 22/10/24 - 21:01
55'
Achraf Hakimi
55'
1 - 1

Al zijn 'haters' even de mond gesnoerd. Noa Lang lijkt na veel blessureleed weer helemaal terug. In Parijs bracht het woelwater PSV verrassend op voorsprong en dat liet hij de TV-kijkers ook weten. De Nederlanders hielden hun voorsprong wel niet vast, want doelman Benitez flaterde in zijn honderdste match voor de club.

Even liet hij al zijn criticasters weten: hey, hier ben ik weer.

Noa Lang heeft in het Parc des Princes de aandacht opgeëist met de openingstreffer tegen PSG. Enkele dagen eerder toonde de aanvaller zich ook al trefzeker tegen AZ.

Een opsteker voor ex-smaakmaker van Club, die de voorbije maanden van de ene in de andere blessure leek te sukkelen in Eindhoven.

Lang legde na zijn treffer dan ook alle criticasters ostentatief het zwijgen op met het beroemde vingertje en een (onverstaanbare) boodschap in de TV-camera.

De voorsprong van PSV in de lichtstad was overigens gevleid. Doelman Benitez, die zijn 100e match voor de club speelde, had de bezoekers in de openingsfase meerdere keren overeind gehouden.

Vroeg in de tweede helft liep het evenwel fout voor de Argentijn. Op een ver schot van Hakimi liet de keeper de bal ongelukkig door de benen verdwijnen.

Nadien was het pompen of verzuipen voor PSV om een puntje vast te houden.

Hakimi, Kolo Muani en Dembélé vonden bijna een winnende treffer en de VAR redde de Eindhovenaren door een penalty terug te draaien. Ook Benitez zette zijn foutje nog helemaal recht met een uitstekende redding op een kopbal van Marquinhos.

Fase per faselaatste update: ongeveer 2 uur geleden

90+8' tweede helft
90+6'
Redding van Walter Benitez (PSV), die de bal al duikend kan pareren.
90+6'
De voorzet komt tot bij Marquinhos (Paris Saint-Germain). Zijn kopbal gaat richting doel...
90+6'
Marco Asensio neemt de hoekschop voor Paris Saint-Germain. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+6'
Marco Asensio (Paris Saint-Germain) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+6'
Bij Paris Saint-Germain wordt de hoekschop genomen door Vitinha. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
90+5'
Nuno Mendes (Paris Saint-Germain) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+5'
90+5'
We krijgen toch geen strafschop voor Paris Saint-Germain. Dat hebben de scheidsrechter en de VAR samen beslist.
90+2'
90+2'
Isaac Babadi (PSV) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op João Neves (Paris Saint-Germain).