1. 41' - Doelpunt - Hákon Arnar Haraldsson (1 - 1)
UEFA Champions League - speeldag 6 - 02/11/22 - 21:01
Hákon Arnar Haraldsson
41'
1 - 1

Rode Duivel Thorgan Hazard heeft gescoord in de Champions League. In de laatste groepsmatch verzilverde hij de eerste kans van Dortmund tegen Kopenhagen. Het Duitse team stoot door als nummer 2 van poule G.

Thorgan Hazard had dit seizoen nog niet raak geschoten. Dat veranderde toen ploegmaat Passlack oprukte. Hazard volleerde de 1-0 in doel.

Net voor de rust zetten de bezoekers de 1-1-eindstand op het bord. Haraldsson mikte de bal in de verste hoek.

In een poule met Manchester City had Dortmund zich al verzekerd van de 2e plaats en Champions League-voetbal na de winter. Sevilla stapt weer over naar de Europa League, Kopenhagen is uitgeschakeld.

90+3'
Donyell Malen (Borussia Dortmund) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+1'
Orri Stein Oskarsson (FC Kopenhagen) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Felix Passlack (Borussia Dortmund).
90+1'

90'
Lukas Lerager (FC Kopenhagen) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
89'
Bij FC Kopenhagen wordt de hoekschop genomen door Ísak Bergmann Jóhannesson. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
89'
Redding van Alexander Meyer (Borussia Dortmund), die de bal al duikend kan pareren.
89'
Ísak Bergmann Jóhannesson (FC Kopenhagen) haalt uit...
87'
Anthony Modeste (Borussia Dortmund) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
87'
Julian Brandt neemt de hoekschop voor Borussia Dortmund. Hij dropt de bal centraal voor doel.
86'
Soumaïla Coulibaly (Borussia Dortmund) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op William Clem (FC Kopenhagen).
85'
Denis Vavro (FC Kopenhagen) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
84'
FC Kopenhagen krijgt een vrije trap. Emre Can (Borussia Dortmund) haalde Hákon Arnar Haraldsson onderuit.
82'
Ísak Bergmann Jóhannesson neemt de hoekschop voor FC Kopenhagen. Hij dropt de bal centraal voor doel.
79'
Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
76'
Anthony Modeste (Borussia Dortmund) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
75'
Hákon Arnar Haraldsson (FC Kopenhagen) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Niklas Süle (Borussia Dortmund).
75'
Karim Adeyemi (Borussia Dortmund) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Valdemar Lund Jensen (FC Kopenhagen).