73'
Julián Álvarez
73'
2 - 1

Voor Manchester City stond er vanavond niets meer op het spel. De eerste plaats was al ingeschreven, Pep Guardiola liet enkele sterkhouders rusten. Kevin De Bruyne werd na 70 minuten toch van de bank gehaald en schotelde enkele minuten later Julian Alvarez al de 2-1 voor.

Manchester City kon spaarzaam omspringen met zijn krachten, maar de 0-1 van Sevilla stond niet meteen in het draaiboek.

Rico Lewis, een van de tieners op het veld, maakte dan maar gelijk bij zijn basisdebuut in de Champions League.

20 minuten voor tijd werd Kevin De Bruyne op het veld gestuurd.

Met een briljante pass effende hij het pad voor Julian Alvarez, die zelf ook nog zijn deel van het werk moest doen.

Na de keurige 2-1 zette Riyad Mahrez de kroon op het werk.

90+3'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Bernardo Silva (Manchester City), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
90+2'
Bono (Sevilla) blijft goed naar de bal kijken en duwt de bal weg.
90+2'
Phil Foden (Manchester City) haalt uit...
90+2'
Thomas Delaney (Sevilla) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+1'

88'
De poging wordt gered door Bono (Sevilla). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.
88'
De voorzet komt tot bij Rúben Dias (Manchester City). Zijn kopbal gaat richting doel...
88'
Riyad Mahrez neemt de hoekschop voor Manchester City. Hij dropt de bal centraal voor doel.
86'
Gonzalo Montiel (Sevilla) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
82'
Bernardo Silva (Manchester City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jordán (Sevilla).
79'
Rúben Dias (Manchester City) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
78'
Alex Telles (Sevilla) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Rico Lewis (Manchester City).
76'
Rafa Mir (Sevilla) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
73'

Julián Álvarez (Manchester City) scoort. Het staat 2 - 1.
2-1
Sevilla
72'
Phil Foden (Manchester City) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
70'
67'
Rico Lewis (Manchester City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.