9

VIDEO - Dankzij héérlijke schicht van Siquet: Club NXT wint overtuigend van Lierse

za 19 oktober 2024 17:51
      Challenger Pro League - speeldag 8 - 19/10/24 - 16:04

Een grote glimlach op het gezicht van Hugo Siquet. De vleugelverdediger kent niet het debuutseizoen bij Club Brugge waar hij op gehoopt had, maar tegen Lierse pakte hij even zijn moment. Met een pareltje van een vrije trap initieerde hij een klinkende zege van Club NXT. Bekijk zijn goal hieronder.

Wat zal het hem deugd gedaan hebben.

Met een uitstekende vrije trap zette Hugo Siquet - die er vooralsnog niet in slaagt om door te breken bij de hoofdmacht - Club NXT op voorsprong tegen Lierse SK.

Een kabinetstukje dat de eerste evenwichtige helft kleurde. Beide ploegen sprokkelden nog kansen voor de rust, maar scoren lukte niet meer.

Lierse moest in de tweede helft nadrukkelijk de kaart van de aanval trekken, maar de bezoekers liepen zo op enkele flukse counters van de jonkies van Club.

En daar profiteerde Club NXT-talent Shandre Campbell, deze zomer overgekomen van Zuid-Afrika, optimaal van. Twee keer op evenveel minuten kreeg hij te veel ruimte in de omschakeling en knalde hij de 2-0 en 3-0 op het bord.

Brent Laes milderde nog in het slot, maar de aansluitingstreffer kwam te laat. Lierse vergeet zo de aansluiting met de top te maken, Club NXT klimt stilletjes naar boven.

Fase per faselaatste update: 2 dagen geleden