RWDM verzekert zich van leidersplaats na speeldag 6 na late goal bij Francs Borains

 vr 27 september 2024 21:58
      Challenger Pro League - speeldag 6 - 27/09/24 - 20:01

      RWDM blijft maar winnen in de Challenger Pro League. De ploeg uit Molenbeek speelde een evenwichtige partij bij Francs Borains. Door een laat doelpunt van Robail viert het zijn vijfde driepunter op rij. Zo is RWDM al zeker van de leidersplaats na deze speeldag.

      Goals

       

      29' Parzyszek: 0-1

      35' Curci: 1-1

      77' Robail: 1-2

      "Geen 4 zonder 5", dacht RWDM op bezoek bij Francs Borains. Dus wilde de leider in de tweede klasse meteen zijn wil opleggen.

       

      Op het halfuur kreeg de ploeg uit Molenbeek loon naar werken. Parzyszek bracht de bezoekers op voorsprong, maar na een vijftal dolle minuten stond het plots 1-1. Een ijskoude douche - getekend, Curci - voor rust.

       

      Toch gaf RWDM nooit op en bleef het aandringen. Vlak voor het ingaan van de absolute slotfase zorgde Robail voor de bevrijding. Met de 1-2 en een nieuwe driepunter blijft het team van Yannick Ferrera nog wat langer aan de top van de Challenger Pro League vertoeven.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Challenger Pro League
      KAS Eupen
      einde
      3-1
      Jong Genk

      In de andere vrijdagavondmatch stuurde Eupen de jonkies van Genk met lege handen huiswaarts. Het werd 3-1 am Kehrweg, met Eupense goals van Van Genechten, Gedikli en Caliskan.

      Fase per faselaatste update: ongeveer 3 uur geleden

      90+8' tweede helft
      46' tweede helft
      45+3' eerste helft
      1' eerste helft