Mohamed Guindo kroonde zich tot matchwinnaar voor La Louvière.

Knapste goal van het weekend? La Louvière blijft mee op kop dankzij weergaloze lob met een hakje

 zo 22 september 2024 21:39
      Challenger Pro League - speeldag 5 - 22/09/24 - 19:21

      La Louvière heeft zich naast RWDM geschaard aan kop van het klassement van de Challenger Pro League. La Louvière won op de vijfde speeldag met 2-0 van rode lantaarn Lokeren-Temse dat achterblijft met een dramatische 1 op 15.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      La Louvière nam meteen het initiatief en zag dat nog voor de rust beloond worden. Mohamed Guindo opende na een halfuur de score voor de thuisploeg.

       

      En de Malinees kroonde zich na de rust tot matchwinnaar. Hij stelde de zege veilig met zijn tweede treffer van de avond. En op wat voor een manier maakte hij de 2-0: met een hakje lobde hij de bal over de verbouwereerde doelman.

       

      Lokeren was niet bij machte om de scheve situatie nog te keren. La Louvière komt door de overwinning op gelijke hoogte met RWDM aan kop van het klassement (13 punten). Lokeren miste zijn seizoensstart volledig en staat troosteloos laatste met 1 schamel puntje

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Fase per faselaatste update: ongeveer 1 uur geleden

      90+3' tweede helft
      46' tweede helft
      42' eerste helft
      1' eerste helft