De goal van Keano Vanrafelghem wordt gevierd.

Keano "Kiki" Vanrafelghem wijst ongeslagen Patro Eisden de weg met heerlijke vrije trap

za 21 september 2024 23:00
      Challenger Pro League - speeldag 5 - 21/09/24 - 20:01

Patro Eisden Maasmechelen heeft op speeldag 5 van de Challenger Pro League in eigen huis een ruime zege geboekt tegen Francs Borains: 4-1. Zo blijft het ongeslagen in de Challenger Pro League. Keano Vanrafelghem scoorde opnieuw.

Dankzij twee vroege doelpunten zat Patro Eisden Maasmechelen meteen op rozen. Simon Bammens opende de score en in minuut 9 pakte Keano 'Kiki' Vanrafelghem uit met een heerlijke vrije trap, zijn vijfde competitiegoal van het seizoen.

Met die geruststellende voorsprong kon Patro Eisden met een goed gevoel richting de kleedkamers. Toen Bafodé Dansoko meteen na de pauze ook voor de 3-0 zorgde, leek de thuisploeg helemaal zegezeker.

Francs Borains gaf nog wat tegengas met een doelpunt van Alessio Curci, maar Patro herstelde in minder dan tien minuten zijn driedubbele voorsprong dankzij Kjetil Borry en boekte zo een comfortabele zege. Met 2 zeges en 3 draws is Patro nog ongeslagen en staat het op de 5e plaats.