VIDEO - Lommel rekent pas in het slot af met de RSCA Futures na fraaie plaatsbal

vr 20 september 2024 22:08
      Challenger Pro League - speeldag 5 - 20/09/24 - 20:00

Lommel heeft de goede vorm te pakken. Na een 0 op 6 pakt het nu een 9 op 9. Tegen de RSCA Futures konden ze wel pas op het einde het verschil maken. Diego Rosa schilderde bal in minuut 86 fraai in de verste hoek.

Lommel begon als een weerwind aan de partij tegen de RSCA Futures. Na 5 minuten zette Salah Lommel al op rozen en 2 minuten later kreeg Van Duiven de kans om vanaf de stip de 2-0 op het bord te zetten. Maar de 19-jarige Nederlander zag Vanhoutte zijn inzet stoppen.

Op het kwartier kwamen de Futures dan langszij via Robberechts. De Futures leken dankzij die gelijkmaker lange tijd op weg naar een punt, maar Lommel wilde de 3 punten thuis houden.

In het slot van de wedstrijd was het eerst Wouters die bijna de 2-1 maakte, maar zijn kopbal ging over. 2 minuten later stond de voorsprong wel op het bord. Diego Rosa krulde vanop links de bal enig mooi in de verste hoek.

Zo pakt Lommel 9 op 9 en maakt het de gemiste start van het seizoen helemaal goed. De Futures blijven achter met 1 op 15.

In de andere vrijdagavondmatch kwam Beveren niet verder dan een 0-0-gelijkspel thuis tegen Seraing. Vooral Beveren laat op die manier 2 dure punten liggen. Het blijft 3e staan met 9 op 15. Seraing schuift met een punt ook niet veel op. Met 2 op 15 blijft het in de onderste regionen vertoeven.

Fase per faselaatste update: ongeveer 3 uur geleden