Beveren-spelers vieren.
Beveren hield de 3 punten niet zonder moeite op de Freethiel.

VIDEO: Beveren houdt Jong Genk af met treffer diep in de toegevoegde tijd

 zo 15 september 2024 18:17
      Challenger Pro League - speeldag 4 - 15/09/24 - 16:01

      In de Challenger Pro League blijft Beveren de dichtste belager van koploper RWDM, na een felbevochten zege tegen Jong Genk. Pas in de 95e minuut viel het dubbeltje aan de kant van de thuisploeg.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Beveren nam tegen de jonkies van Racing Genk de match meteen in handen. Michiwaki opende al na 7 minuten de score met een rake kopbal. De 2-0 van Dicke spatte uit elkaar op de paal.

       

      Halfweg de 1e helft tekende Mirisola voor de Genkse gelijkmaker en die gaf de bezoekers moed. Manguelle flirtte met de 1-2, maar zag zijn schot op de lat ploffen.

       

      Na de koffie zette Servais de thuisploeg opnieuw op voorsprong, maar daarna vergat Beveren om de match te beslissen. Dat leek de thuisploeg zuur op te breken in het slot, toen Touré een foutje van Dicke afstrafte.

       

      Diep in de extra tijd trok Beveren alsnog het laken naar zich toe. Na een knappe individuele actie in de zestien schoof Moustapha de 3-2 door de benen van de Genkse goalie tegen het net.

      Doelpunten: 7' Michiwaki 1-0, 23' Mirisola 1-1, 50' Servais 2-1, 84' Touré 2-2, 90+5' Moustapha 3-2

      Fase per faselaatste update: ongeveer 22 uur geleden

      90+4' tweede helft
      46' tweede helft
      45+4' eerste helft
      1' eerste helft