8. 88' - Doelpunt - Germán Pezzella (1 - 1)
LaLiga EA Sports - speeldag 18 - 21/12/23 - 19:03
88'
Germán Pezzella
88'
1 - 1

In de Primeira Division heeft leider Girona met punten gemorst. In Sevilla had het nochtans lang uitzicht op de zege, maar thuisploeg Betis kwam in het slot nog langszij dankzij Pezzella.

Girona was met vertrouwen afgezakt naar Sevilla, na de stuntzege in Barcelona en de ruime overwinning tegen Alaves.

Ook bij Betis leek het aanvankelijke de goede kant op te gaan voor de seizoensrevelatie in Spanje. Vijf minuten voor de rust verzilverde Dovbyk een strafschop na een overtreding op Savio.

Betis ging nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar de Girona-defensie hield lang stand. Pas in het absolute slot vond de thuisploeg alsnog een gaatje, toen Pezzella scoorde in de rebound.

90+3'
De poging wordt gered door Paulo Gazzaniga (Girona FC), die geen rebound weggeeft.
90+3'

90+2'
Redding van Rui Silva (Real Betis), die de bal al duikend kan pareren.
90+2'
Cristhian Stuani (Girona FC) haalt uit...
90+1'
Daley Blind (Girona FC) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+1'
Aleix García neemt de hoekschop voor Girona FC. Hij dropt de bal centraal voor doel.
88'

Real Betis

Germán Pezzella kan scoren voor Real Betis. De assist komt op naam van William Carvalho.
88'
William Carvalho (Real Betis) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
88'
Chadi Riad (Real Betis) verlengt de voorzet met zijn hoofd, maar zijn kopbal strandt op het lichaam van een verdediger.
88'
Hoekschop voor Real Betis. Abde Ezzalzouli trapt die naar de tweede paal.
88'
Borja Iglesias (Real Betis) verlengt de voorzet met zijn hoofd, maar zijn kopbal strandt op het lichaam van een verdediger.
86'
Ivan Martin (Girona FC) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Assane Diao (Real Betis).
85'
Sergi Altimira (Real Betis) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
85'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Juan Miranda (Real Betis), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
84'
Cristhian Stuani (Girona FC) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Chadi Riad (Real Betis).
83'
Ayoze Pérez (Real Betis) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Eric García (Girona FC).