LaLiga EA Sports - speeldag 16 - 09/12/23 - 16:16
    66'
    Aitor Ruibal
    66'
    1 - 1

Real Madrid heeft slechts één puntje in de sporttas meegenomen van hun trip naar Sevilla. Real kwam na de rust op voorsprong door de onvermijdelijke Jude Bellingham, maar Aitor Ruibal maakte een kwartiertje later alsnog gelijk.

Real Madrid had 5 zeges aan elkaar kunnen knopen en leek daar op het veld van Betis 6 stuks van te maken.

Betis is dit seizoen in het eigen Benito Villamarin nochtans ongeslagen dit seizoen. Aan die statistiek kwam schijnbaar een einde te komen toen Jude Bellingham zijn onzichtbare eerste helft wegpoetste na een heerlijke assist van Brahim Diaz.

Voor Bellingham is de 12e goal in 14 competitiematchen, waardoor hij nog steviger eerste staat in de topschutterslijst.

De fans in Sevilla weigerde zich bij een nederlaag neer te leggen, hun spelers volgden. Dankzij een fraaie trap van Aitor Ruibal in de kruising kwam de verdiende gelijkmaker er toch voor Betis.

De thuisploeg had misschien zelfs meer verdiend. Ex-speler Isco en Riad kwamen in de extra tijd doelman Loenin op hun pad tegen.

Isco in zijn sas tegen zijn ex-ploeg

90+7'
    Redding van Andriy Lunin (Real Madrid), die de bal al duikend kan pareren.
    90+7'
    De voorzet komt tot bij Chadi Riad (Real Betis). Zijn kopbal gaat richting doel...
    90+7'
    Real Madrid
    90+6'
    Dani Ceballos (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Aitor Ruibal (Real Betis).
    90+5'
    Vrije trap voor Real Betis. Antonio Rüdiger (Real Madrid) hield Willian José vast en dat had de scheidsrechter gezien.
    90+3'
    Andrés Guardado (Real Betis) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jude Bellingham (Real Madrid).
    90+2'
    Dani Ceballos neemt de hoekschop voor Real Madrid. Hij dropt de bal centraal voor doel.
    90+1'
    Joselu (Real Madrid) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
    90+1'

90+1'
    Pech voor Real Betis, want het schot van Isco strandt op de paal.
    90+1'
    De spelers van Real Madrid halen opgelucht adem: de kopbal van Isco belandt op de paal.
    89'
    Bij Real Betis wordt de hoekschop genomen door Isco. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.