59'
Dean Huijsen
59'
4 - 0

De trein van AS Roma lijkt onder Daniele De Rossi weer vertrokken. Tegen Cagliari boekten ze hun derde overwinning op een rij met ruime cijfers. Romelu Lukaku scoorde niet, maar speelde toch een rol in het 2e doelpunt.

Met een overstapje de tegenstander op het verkeerde been zetten? Romelu Lukaku toonde op het WK al eens hoe succesvol dat trucje kan zijn bij het beslissende doelpunt tegen Japan.

Ook in de Serie A heeft de Rode Duivel nu eens getoond hoe efficiënt het is. De aanvaller liep over de bal, waardoor Paulo Dybala na ruim 20 minuten op de goede plek stond om de score te verdubbelen. AS Roma was na amper 63 seconden al op voorsprong geklommen na een hoekschop.

Met ook nog een strafschop van Dybala en de eerste profgoal van de 18-jarige invaller Dean Huijsen haalde AS Roma het met duidelijke 4-0-cijfers.

Na drie duels zonder overwinning lijken de Romeinen met 9 op 9 weer de goede smaak te pakken te hebben. Zaterdag volgt de echte test tegen leider Inter, de ex-club van Lukaku.

90+2' tweede helft
90+2'
Mateusz Wieteska (Cagliari) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Tommaso Baldanzi (AS Roma).
90+1'
Gianluca Gaetano (Cagliari) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+1'
Bij Cagliari wordt de hoekschop genomen door Nicolas Viola. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
90+1'

2 - extra time

Er komen 2 minuten extra tijd bij.
90'
Gianluca Gaetano (Cagliari) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
87'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Edoardo Bove (AS Roma) stond buitenspel.
86'
Vrije trap voor AS Roma. Adam Obert (Cagliari) hield Tommaso Baldanzi vast en dat had de scheidsrechter gezien.
83'
Alessandro Di Pardo (Cagliari) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Rasmus Kristensen (AS Roma).
82'
Gianluca Gaetano (Cagliari) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Tommaso Baldanzi (AS Roma).
79'
Leandro Paredes neemt de hoekschop voor AS Roma. Hij dropt de bal centraal voor doel.
78'
Redding van Simone Scuffet (Cagliari), die de bal al duikend kan pareren.
78'
Romelu Lukaku (AS Roma) haalt uit...
76'
75'
Bij Cagliari wordt de hoekschop genomen door Nahitan Nández. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
73'
Vrije trap voor Cagliari. Bryan Cristante (AS Roma) hield Zito Luvumbo vast en dat had de scheidsrechter gezien.