12. 90' - Doelpunt - Antonio Candreva (1 - 1)
Serie A TIM - speeldag 29 - 07/04/23 - 17:01
90'
Antonio Candreva
90'
1 - 1

Romelu Lukaku heeft een bewogen week niet kunnen afsluiten met een overwinning met Inter. De Rode Duivel had met een assist wel een voet in het openingsdoelpunt, maar vergat de score daarna meermaals te verdubbelen. Dat brak Inter nog zuur op, want Salernitana maakte gelijk in de slotfase.

Inter had al sinds 5 maart niet meer kunnen zegevieren, maar dacht tegen Salernitana de smaak van de overwinning weer te kunnen proeven. Zeker toen Robin Gosens al na 6 minuten een assist van Romelu Lukaku kon afwerken.

Een opsteker voor de Rode Duivel, die een bewogen week achter de rug heeft. Toen hij dinsdag in de beker racistische fans van Juventus het zwijgen probeerde op te leggen, kreeg hij een tweede gele kaart.

Een doelpunt had Lukaku nog meer deugd gedaan, maar steevast botste de aanvaller op doelman Guillermo Ochoa (ex-Standard). Dat Inter uit 11 schoten op doel slechts één goal kon puren, brak de bezoekers nog zuur op.

In de negentigste minuut verkeek doelman Onana zich op een voorzet van Candreva, die zo in doel waaide. Salernitana blijft zo al 6 wedstrijden ongeslagen, Inter dreigt uit de top 4 te vallen.

90+5'
Krzysztof Piatek (Salernitana) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Federico Dimarco (Internazionale).
90+4'
Federico Dimarco (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Antonio Candreva (Salernitana).
90+1'

90'

Doelpunt voor
Salernitana

Antonio Candreva kan scoren voor Salernitana. De assist komt op naam van Boulaye Dia.
89'
89'
Roberto Gagliardini (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Boulaye Dia (Salernitana).
89'
Marcelo Brozovic neemt de hoekschop voor Internazionale. Hij dropt de bal centraal voor doel.
87'
Flavius Daniliuc (Salernitana) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Federico Dimarco (Internazionale).