Inter staat op een zucht van de titel na zege bij Crotone

  1. 38' - Geel - Marcelo Brozovic
  2. 38' - Verv. Arkadiusz Reca door Pedro Pereira
  1. 90+2' - Doelpunt - Achraf Hakimi (0 - 2)
  2. 90+1' - Geel - Christian Eriksen
  3. 73' - Geel - Emmanuel Riviere
  4. 72' - Verv. Adam Ounas door Emmanuel Riviere
  5. 69' - Doelpunt - Christian Eriksen (0 - 1)
  6. 66' - Verv. Ahmed Benali door Milos Vulic
  7. 66' - Verv. Matteo Darmian door Ivan Perišic
  8. 66' - Verv. Lautaro Martínez door Alexis Sánchez
  9. 66' - Verv. Stefano Sensi door Christian Eriksen

  Inter is weer een stapje dichter bij de titel gekomen. Dankzij goals van Eriksen en Hakimi ging het winnen op bezoek bij Crotone: 0-2. Als Atalanta zondag niet wint bij Sassuolo is de titel een feit. 

  Inter had veel moeite om kansen te versieren tegen hekkensluiter Crotone. De leider had dan ook nog pech bij de afwerking: de kopbal van Lukaku likte de lat en het schot van Lautaro Martinez spatte uiteen op de paal.

   

  Pas na het uur brak Christian Eriksen de ban voor de bezoekers. De Deen knalde de aflegger van Romelu Lukaku tegen het net: 0-1.

   

  Het verzet van Crotone leek definitief gebroken toen Lukaku er in de slotfase 0-2 van maakte, maar het feestje van onze landgenoot ging niet door. Perisic stond buitenspel in de opbouw naar de goal.

   

  Het was nog even bibberen voor Inter door een slotoffensief van Crotone, maar in de extra tijd besliste Hakimi op een tegenaanval de match: 0-2. Inter mag de champagne al koud zetten. Als Atalanta morgen niet wint bij Sassuolo is de eerste titel sinds 2010 binnen voor Inter en komt er een einde aan de hegemonie van Juventus. 

  In de kleedkamer werd al flink gevierd

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. Achraf Hakimi kan scoren voor Internazionale. De assist komt op naam van Nicolò Barella. tweede helft, minuut 92.
  3. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 92 door Achraf Hakimi van Internazionale. 0, 2.
  4. Alexis Sánchez (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Junior Messias (Crotone). tweede helft, minuut 92.
  5. Gele kaart voor Christian Eriksen van Internazionale tijdens tweede helft, minuut 91
  6. Christian Eriksen (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Junior Messias (Crotone). tweede helft, minuut 91.
  7. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  8. Koffi Djidji (Crotone) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Alexis Sánchez (Internazionale). tweede helft, minuut 90.
  9. Crotone krijgt een vrije trap. Nicolò Barella (Internazionale) haalde Simy onderuit. tweede helft, minuut 89.
  10. Salvatore Molina (Crotone) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Romelu Lukaku (Internazionale). tweede helft, minuut 89.
  11. Simy (Crotone) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Samir Handanovic (Internazionale). tweede helft, minuut 85.
  12. Ontgoocheling bij Internazionale, want het doelpunt van Romelu Lukaku wordt afgekeurd nadat de VAR de beelden heeft bekeken. tweede helft, minuut 84.
  13. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Ivan Perišic (Internazionale) stond buitenspel. tweede helft, minuut 83.
  14. Simy (Crotone) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 82.
  15. Junior Messias (Crotone) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 82.
  16. Nicolò Barella (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Eduardo Henrique (Crotone). tweede helft, minuut 82.
  17. Alex Cordaz (Crotone) blijft goed naar de bal kijken en duwt de bal weg. tweede helft, minuut 78.
  18. De voorzet komt tot bij Ivan Perišic (Internazionale). Zijn kopbal gaat richting doel... tweede helft, minuut 78.
  19. Lisandro Magallán (Crotone) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Achraf Hakimi (Internazionale). tweede helft, minuut 77.
  20. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Pedro Pereira (Crotone) stond buitenspel. tweede helft, minuut 75.