Philippe Clement haalt opgelucht adem na zege in Nice en "ruzie" met sterspeler Ben Yedder

  1. 38' - Geel - Mohamed Camara
  2. 34' - Verv. Youcef Atal door Jordan Lotomba
  1. 90+4' - Geel - Jordan Lotomba
  2. 90' - Verv. Aleksandr Golovin door Ismail Jakobs
  3. 77' - Verv. Melvin Bard door Joe Bryan
  4. 76' - Verv. Nicolas Pépé door Sofiane Diop
  5. 69' - Doelpunt - Breel Embolo (0 - 1)
  6. 65' - Verv. Ruben Aguilar door Vanderson
  7. 55' - Verv. Aaron Ramsey door Alexis Beka Beka
  8. 50' - Geel - Pablo Rosario
  69'goalBreel Embolo0 - 1

  Monaco heeft iets rechtgezet na de pijnlijke nederlaag vorige week tegen Troyes. In Nice had de ploeg van Philippe Clement genoeg aan 1 goal van Breel Embolo om de 3 punten mee te graaien: 0-1. Clement moet wel wat plooien gladstrijken.

  Drie punten, maar niet alles is peis en vree in Monaco

  Vorige week slikte Monaco thuis een pijnlijke nederlaag: 2-4 tegen Troyes. Na ook de uitschakeling in de voorrondes van de Champions League begon het al wat warm te worden voor Philippe Clement in het prinsdom.

   

  De ex-coach van Beveren, Genk en Club Brugge greep in en zette toptransfer Minamino en sterspeler Ben Yedder op de bank in Nice. De gok pakte uiteindelijk goed uit.

   

  Na een schot op de paal van Golovin, schonk Embolo Monaco verdiend de zege met een rake kopbal aan de tweede paal. De 0-1 bleef op het bord en zo maakt Monaco de sprong naar de middenmoot in de Ligue 1.

   

  Er was wel nog een incident met Ben Yedder. Toen duidelijk werd dat hij niet mocht invallen, ging hij boos naar de kleedkamer om enkele minuten later met een lang gezicht terug te keren en weer op de bank te gaan zitten. Na het laatste fluitsignaal probeerde Clement de plooien met zijn sterspeler al glad te strijken.

  Bekijk het vreemde moment met Ben Yedder

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 95 match afgelopen
  2. Gele kaart voor Jordan Lotomba van OGC Nice tijdens tweede helft, minuut 94
  3. Jordan Lotomba (OGC Nice) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Ismail Jakobs (AS Monaco). tweede helft, minuut 94.
  4. Vrije trap voor AS Monaco. Sofiane Diop (OGC Nice) hield Mohamed Camara vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 94.
  5. De poging wordt gered door Alexander Nübel (AS Monaco). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 92.
  6. Sofiane Diop (OGC Nice) haalt uit... tweede helft, minuut 92.
  7. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Joe Bryan (OGC Nice) stond buitenspel. tweede helft, minuut 91.
  8. Er komen 4 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  9. tweede helft, minuut 90. Vervanging bij AS Monaco, Ismail Jakobs erin, Aleksandr Golovin eruit
  10. De poging wordt gered door Kasper Schmeichel (OGC Nice). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 89.
  11. Caio Henrique (AS Monaco) haalt uit... tweede helft, minuut 89.
  12. Jordan Lotomba (OGC Nice) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Benoît Badiashile (AS Monaco). tweede helft, minuut 87.
  13. Breel Embolo (AS Monaco) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Mattia Viti (OGC Nice). tweede helft, minuut 85.
  14. Vrije trap voor OGC Nice. Axel Disasi (AS Monaco) hield Sofiane Diop vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 83.
  15. Bij AS Monaco wordt de hoekschop genomen door Caio Henrique. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 82.
  16. Youssouf Fofana (AS Monaco) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 81.
  17. Vanderson (AS Monaco) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Joe Bryan (OGC Nice). tweede helft, minuut 80.
  18. Bonfim Dante (OGC Nice) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Breel Embolo (AS Monaco). tweede helft, minuut 79.
  19. Axel Disasi (AS Monaco) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 78.
  20. tweede helft, minuut 77. Vervanging bij OGC Nice, Joe Bryan erin, Melvin Bard eruit