Ga naar de inhoud

Philippe Clement en Monaco doen met 21 op 21 weer helemaal mee om de Europese tickets

 1. 42' - Own goal - Abdoulaye Bamba (1 - 0)
 2. 37' - Geel - Kevin Volland
 1. 61' - Doelpunt - Wissam Ben Yedder (2 - 0)
 2. 46' - Verv. Sofiane Diop door Ismail Jakobs
42'own goalAbdoulaye Bamba1 - 0
61'goalWissam Ben Yedder2 - 0

Na een stroeve start leek het lot van Philippe Clement bezegeld bij Monaco, maar de ex-trainer van Club Brugge snoert de criticasters de voorbije weken nadrukkelijk de mond. Tegen Angers liet Monaco opnieuw geen steek vallen.

Monaco leek afgeschreven dit seizoen, net als Philippe Clement zelf, maar plots is de motor gaan draaien. De zege tegen Angers was al de 7e op een rij.

Het was nochtans geen makkelijke middag voor Monaco, dat afzag en met wat geluk op voorsprong kwam na een own-goal van Bamba.

In de 2e helft was Monaco een stuk sterker. Het zag eerst 2 goals afgekeurd worden voor buitenspel, tot aanvoerder Wissam Ben Yedder zijn 21e goal van het seizoen in doel prikte en zo ook de ballon van Angers leegprikte.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fase per fase

 1. tweede helft, minuut 95 match afgelopen
 2. De poging wordt gered door Alexander Nübel (AS Monaco), die geen rebound weggeeft. tweede helft, minuut 94.
 3. De voorzet komt tot bij Ismaël Traoré (Angers SCO). Zijn kopbal gaat richting doel... tweede helft, minuut 94.
 4. Hoekschop voor Angers SCO. Thomas Mangani trapt die naar de tweede paal. tweede helft, minuut 94.
 5. Romain Thomas (Angers SCO) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander. tweede helft, minuut 92.
 6. Er komen 4 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 90.
 7. Mathias Pereira Lage (Angers SCO) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 90.
 8. Youssouf Fofana (AS Monaco) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Angelo Fulgini (Angers SCO). tweede helft, minuut 89.
 9. Maghnes Akliouche (AS Monaco) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Souleyman Doumbia (Angers SCO). tweede helft, minuut 88.
 10. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Maghnes Akliouche (AS Monaco) stond buitenspel. tweede helft, minuut 87.
 11. Kevin Volland (AS Monaco) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 81.
 12. Vrije trap voor AS Monaco. Abdoulaye Bamba (Angers SCO) hield Ismail Jakobs vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 77.
 13. De poging wordt gered door Anthony Mandrea (Angers SCO). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 75.
 14. De voorzet komt tot bij Guillermo Maripán (AS Monaco). Zijn kopbal gaat richting doel... tweede helft, minuut 75.
 15. Stéphane Bahoken (Angers SCO) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Caio Henrique (AS Monaco). tweede helft, minuut 75.
 16. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Aleksandr Golovin (AS Monaco), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 74.
 17. Redding van Anthony Mandrea (Angers SCO), die de bal al duikend kan pareren. tweede helft, minuut 74.
 18. Wissam Ben Yedder (AS Monaco) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 74.
 19. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Aleksandr Golovin (AS Monaco), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 74.
 20. Benoît Badiashile (AS Monaco) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Stéphane Bahoken (Angers SCO). tweede helft, minuut 72.