Debuut in mineur voor Pochettino: Saint-Etienne houdt PSG op 1-1

  1. 22' - Doelpunt - Moise Kean (1 - 1)
  2. 19' - Doelpunt - Romain Hamouma (1 - 0)
  1. 88' - Verv. Denis Bouanga door Alpha Sissoko
  2. 84' - Verv. Ángel Di María door Pablo Sarabia
  3. 84' - Geel - Julian Draxler
  4. 83' - Verv. Romain Hamouma door Aimen Moueffek
  5. 83' - Verv. Zaydou Youssouf door Charles Abi
  6. 83' - Verv. Arnaud Nordin door Adil Aouchiche
  7. 77' - Geel - Panagiotis Retsos
  8. 63' - Verv. Kévin Monnet-Paquet door Ryad Boudebouz
  9. 63' - Verv. Colin Dagba door Timothée Pembélé
  10. 63' - Verv. Idrissa Gueye door Julian Draxler
  19'goalRomain Hamouma1 - 0
  22'goalMoise Kean1 - 1

  Mauricio Pochettino heeft bij zijn eerste match op de bank bij PSG niet kunnen zegevieren. Saint-Etienne, een club uit de onderbuik van het klassement, was de spelbreker bij zijn debuut. Omdat leider Lyon wél wist te winnen, vergroot de kloof met PSG tot 4 punten.

  Mauricio Pochettino kon voor zijn eerste match niet op Neymar rekenen en dus zette hij - misschien wat verrassend - Moise Kean naast Mbappé in de spits.

   

  Het was die Kean die de 1-0 van Hamouma snel kon goedmaken. Bij de goal van Saint-Etienne zag de defensie van PSG er niet al te best uit, iets wat een leitmotiv werd voor het vervolg van de match. De lat schoot doelman Navas ook nog eens te hulp.

   

  Aanvallend bleef het kenmerkende vuurwerk van PSG ook uit. Verratti moest nog wat wennen aan zijn nieuwe, offensievere, rol en Mbappé slaagde er niet in te ontploffen.

   

  Saint-Etienne verdiende dan ook een puntje. Pochettino weet in ieder geval waar hij de stellingen moet opstellen voor zijn Parijse restauratiewerken.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 93.
  3. Lucas Gourna-Douath (AS Saint-Etienne) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Marco Verratti (Paris Saint-Germain). tweede helft, minuut 92.
  4. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  5. Mathieu Debuchy (AS Saint-Etienne) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Julian Draxler (Paris Saint-Germain). tweede helft, minuut 90.
  6. tweede helft, minuut 88. Vervanging bij AS Saint-Etienne, Alpha Sissoko erin, Denis Bouanga eruit
  7. Julian Draxler neemt de hoekschop voor Paris Saint-Germain. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 87.
  8. Ryad Boudebouz (AS Saint-Etienne) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Thilo Kehrer (Paris Saint-Germain). tweede helft, minuut 86.
  9. Bij Paris Saint-Germain wordt de hoekschop genomen door Pablo Sarabia. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 86.
  10. tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Paris Saint-Germain, Pablo Sarabia erin, Ángel Di María eruit
  11. Gele kaart voor Julian Draxler van Paris Saint-Germain tijdens tweede helft, minuut 84
  12. AS Saint-Etienne krijgt een vrije trap. Julian Draxler (Paris Saint-Germain) haalde Lucas Gourna-Douath onderuit. tweede helft, minuut 84.
  13. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij AS Saint-Etienne, Aimen Moueffek erin, Romain Hamouma eruit
  14. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij AS Saint-Etienne, Charles Abi erin, Zaydou Youssouf eruit
  15. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij AS Saint-Etienne, Adil Aouchiche erin, Arnaud Nordin eruit
  16. Julian Draxler (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Lucas Gourna-Douath (AS Saint-Etienne). tweede helft, minuut 82.
  17. Zaydou Youssouf (AS Saint-Etienne) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Thilo Kehrer (Paris Saint-Germain). tweede helft, minuut 81.
  18. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Ángel Di María (Paris Saint-Germain), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 79.
  19. Gele kaart voor Panagiotis Retsos van AS Saint-Etienne tijdens tweede helft, minuut 77
  20. Panagiotis Retsos (AS Saint-Etienne) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Moise Kean (Paris Saint-Germain). tweede helft, minuut 77.