79'
Jean-Philippe Mateta
79'
3 - 0

Missie redding is nog maar eens wat moeilijker geworden. Vincent Kompany ziet zijn Burnley voor de derde competitiewedstrijd op rij pijnlijk onderuit gaan. Een vroege rode kaart vergalde de wedstrijd tegen Crystal Palace. Meer geluk was er bij Timothy Castagne: de Rode Duivel klopte Manchester United met Fulham dankzij een "assist".

Toegegeven: het programma van Burnley was de afgelopen weken loodzwaar. Manchester City, Liverpool, Arsenal ... Geen cadeaus in volle degradatiestrijd.

Stevige - en logische - cijfers volgden: twee keer 3-1 en een 0-5. Op verplaatsing bij Crystal Palace moest het beter voor de ploeg van Vincent Kompany.

Die hoop mocht al snel de vuilbak in. Middenvelder Josh Brownhill kwam na het halfuur te fors in wanneer hij zijn tegenstander onder druk wilde zetten. "Meteen gaan douchen", oordeelde de scheidsrechter.

De Belgische T1 greep meteen in en bracht Cullen in het spel, maar hij zag zijn ploeg helemaal kopje-onder gaan in tien pijnlijke minuten.

Richards opende de score. Nog voor Kompany zijn spelers in formatie had geschreeuwd, zette Ayew de dubbele voorsprong al op het scorebord.

Tot overmaat van ramp gaven de bezoekers een penalty weg. Mateta legde de 3-0-eindstand vast. Zo blijft Burnley voorlaatste in de Premier League met 13 punten, dat zijn er 8 te weinig op weg naar veilige oorden.

Castagne belangrijk in zege tegen United

Met zijn dij geeft Timothy Castagne een assist tegen Manchester United.

De Rode Duivel kreeg het leer tegen zijn lichaam in een warrige fase na hoekschop, Bassey maakte er zowaar een doelpunt van.

Goed voor de openingstreffer op Old Trafford. Vlak voor tijd leek Fulham alsnog het deksel op de neus te krijgen. Harry Maguire scoorde de 1-1, maar Iwobi kroonde zich tot matchwinnaar in minuut 98.

90+14' tweede helft
90+13'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Jay Rodriguez (Burnley), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
90+10'
Tyrick Mitchell neemt de hoekschop voor Crystal Palace. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+10'
90+7'
90+7'
Burnley krijgt een vrije trap. Tyrick Mitchell (Crystal Palace) haalde Jack Cork onderuit.
90+6'
Burnley krijgt een vrije trap. Daniel Muñoz (Crystal Palace) haalde Vitinho onderuit.
90+4'
Jack Cork (Burnley) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Matheus França (Crystal Palace).
90+2'
90+2'
Joel Ward (Crystal Palace) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jay Rodriguez (Burnley).
90+2'
90+1'
90'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Lorenz Assignon (Burnley) stond buitenspel.
88'
Ontgoocheling bij Burnley, want het doelpunt van David Datro Fofana wordt afgekeurd nadat de VAR de beelden heeft bekeken.