88'
Trent Alexander-Arnold
88'
4 - 3

Liverpool heeft de drie punten op de valreep thuisgehouden op Anfield Road. In een knotsgekke slotfase maakte het tegen Fulham nog een achterstand goed: 4-3. Dankzij de overwinning blijft Liverpool in het spoor van leider Arsenal.

Bekijk de late goals van Endo en Alexander-Arnold:

Liverpool leek niet zonder kleerscheuren uit het duel met Fulham te komen. De bezoekers uit Londen konden twee keer gelijkmaken na weinig doortastend ingrijpen van Liverpool-keeper Kelleher.

En toen Decordova-Reid de 2-3 in doel kopte, zakte de temperatuur op Anfield nog wat meer. Maar de fans van Liverpool gingen nog een keer achter hun ploeg staan en dat loonde.

Eerst was er in minuut 87 een heerlijke knal van Wataru Endo, vijf jaar geleden nog in loondienst van STVV: 3-3. En nog geen minuut later velde Alexander-Arnold het zware verdict voor Fulham: 3-4. Rode Duivel Timothy Castagne stond in het verliezende kamp.

Ook de goal van Mac Allister was een pareltje

90+8' tweede helft
90+7'
João Palhinha (Fulham) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Darwin Núñez (Liverpool).
90+3'
Antonee Robinson (Fulham) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Cody Gakpo (Liverpool).
90+2'
Fulham krijgt een vrije trap. Joe Gomez (Liverpool) haalde Willian onderuit.
90+1'

7 - extra time

Er komen 7 minuten extra tijd bij.
90+1'
Cody Gakpo (Liverpool) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Antonee Robinson (Fulham).
88'

Liverpool

Trent Alexander-Arnold kan scoren voor Liverpool. De assist komt op naam van Kostas Tsimikas.
88'
Redding van Bernd Leno (Fulham), die de bal al duikend kan pareren.
88'
Cody Gakpo (Liverpool) haalt uit...
87'

Liverpool

Wataru Endo kan scoren voor Liverpool. De assist komt op naam van Mohamed Salah.
84'
Mohamed Salah (Liverpool) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
84'
84'
De voorzet komt tot bij Luis Díaz (Liverpool). Zijn kopbal gaat richting doel...
84'
Trent Alexander-Arnold neemt de hoekschop voor Liverpool. Hij dropt de bal centraal voor doel.