75'
Anthony Martial
0 - 3
75'

Als u dit weekend één doelpunt gezien moet hebben, laat het dan dit pareltje van Alejandro Garnacho zijn. De Argentijn, nog altijd maar 19 jaar, scoorde al na 3 minuten de 0-1 voor Manchester United bij Everton. Het werd een omhaal om duimen en vingers bij af te likken. Alsook een die 87 minuten – en twee goals – later een zege opleverde.

Een wedstrijd zonder druk bestaat niet dit seizoen voor Manchester United en trainer Erik ten Hag.

De topclub heeft na een belabberde start voorlopig geen uitzicht op Europees voetbal. Dat leverde geregeld al gemor op bij de aanhang. Al werd er na drie minuten alleen maar gejuicht bij de meegereisde United-fans.

Alejandro Garnacho pakte uit met heerlijke omhaal. De piepjonge Argentijn haalde zo de beste versie van Wayne Rooney in zich naar boven en vierde zijn parel als Cristiano Ronaldo.

Genoeg over legendes in Manchester. Rashford zorgde kort na rust voor de dubbele voorsprong in Liverpool vanaf de stip. Een kwartier voor tijd mocht Martial de eindstand vastleggen.

Goed voor de derde zege op rij. Manchester United hijgt zo in de nek van de top 5. Zo komt de druk weer op de komende Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray te liggen.

Everton blijft – zonder de geblesseerde Amadou Onana en met de 10 punten aftrek – achter met 4 punten in de Premier League.

90+6'
Lewis Dobbin (Everton) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+6'
Idrissa Gueye (Everton) verlengt de voorzet met zijn hoofd, maar zijn kopbal strandt op het lichaam van een verdediger.
90+4'
Jack Harrison (Everton) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+4'
Jack Harrison neemt de hoekschop voor Everton. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+4'
Vitaliy Mykolenko (Everton) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+2'
90+1'
Idrissa Gueye (Everton) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Hannibal Mejbri (Manchester United).
90+1'
Youssef Chermiti (Everton) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+1'
90+1'

90'
Harry Maguire (Manchester United) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
89'
Scott McTominay neemt de hoekschop voor Manchester United. Hij dropt de bal centraal voor doel.
88'
James Garner (Everton) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
85'
De poging wordt gered door Jordan Pickford (Everton). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.