Ga naar de inhoud
Barcelona, de eindwinnaar van 2020, was een maatje te groot.

CL Futsal: Halle-Gooik wint toch nog zijn laatste groepsmatch

 za 4 december 2021 17:05

Halle-Gooik is uitgeschakeld in de Champions League Futsal. Na een nederlaag tegen Barcelona is groepswinst niet meer mogelijk voor de Belgische kampioen in de prestigieuze eindronde.

Halle-Gooik in de Champions League

17:03

Halle-Gooik sluit toernooi af met zege

Na de nederlaag tegen Barcelona wist Halle-Gooik al dat de Champions League voor hen was afgelopen, maar in de slotmatch tegen Dobovec uit Slovenië kon het toch nog een mooie zege boeken. Grello (2x), Eduardo en Tomic scoorden de doelpunten voor de Belgische kampioen.

02/12/21
19:28

Halle-Gooik verlaat CL met opgeheven hoofd

Halle-Gooik is uitgeschakeld in de Champions League Futsal. In de eliteronde boden ze knap weerwerk tegen Barcelona, maar gingen ze uiteindelijk met 4-8 onderuit tegen de verliezende finalist van vorig jaar.

De Vlaams-Brabanders kwamen al na 13 seconden op voorsprong dankzij Tomic, maar Barcelona stelde snel orde op zaken. Halle-Gooik kwam nog twee keer op voorsprong, maar de Catalanen maakten steevast gelijk. 

Bij 3-4 leek halfweg alles nog mogelijk, maar Barcelona duwde in de slotminuten nog door. Zo werd het na een verdienstelijke wedstrijd van Halle-Gooik toch nog 4-8.

Alleen de groepswinnaar van de eliteronde stoot door naar het eindtoernooi van de Champions League. Na twee nederlagen moet Halle-Gooik daar een streep door trekken. De wedstrijd tegen het Sloveense Dobovec op zaterdag is voor de eer.

01/12/21
22:18

Nederlaag tegen Plzen

Halle-Gooik is met een nederlaag begonnen aan de eliteronde. In Tsjechië werd het 3-6 tegen Plzen. 

Bij de rust stond het al 1-4. Roninho, Diogo en Tomic scoorden voor de Belgische kampioen.

In dezelfde poule verpulverde Barcelona, winnaar van 2020 en verliezend finalist in 2021, Dobovec. Het werd 8-2.

Halle-Gooik speelt donderdag en zaterdag zijn overige wedstrijden. De vier winnaars van de poules spelen eind april de finale.

30/10/21
16:59

Halle-Gooik eindigt als 3e in groep na nipte nederlaag

In de Champions League futsal heeft Halle-Gooik zijn 3e en laatste kwalificatiewedstrijd nipt verloren tegen het Russische Jekaterinenburg. In het Slovaakse Lucenec scoorde Gerasimov het enige doelpunt van de partij.

Veel gevolgen heeft de nederlaag niet, aangezien Halle-Gooik al zeker was van een plaats bij de eerste drie in de groep. Al had een gelijkspel de club wel een betere uitgangspositie opgeleverd voor de volgende ronde.

De loting voor de eliteronde met de 16 resterende ploegen vindt woensdag plaats.

28/10/21
21:22

Halle-Gooik klopt gastheer ruim en stoot door

Halle-Gooik heeft zijn ticket voor de Elite Round te pakken. Na het nipte verlies gisteren tegen Benfica volgde vandaag een ruime zege tegen gastheer Lucenec. Het werd liefst 1-7, zo is de Belgische vertegenwoordiger zeker van de top 3 in het minitoernooi met 4 ploegen. De top 3 krijgt een Elite-ticket.

Halle-Gooik leidde bij de rust met 0-1 na een goal van Diogo (9'). Na de pauze verdubbelde Roninho (24') de voorsprong. Marton scoorde vrijwel meteen tegen, maar daarna liep Halle-Gooik verder uit langs Grello (28') en een hattrick van Eduardo (33', 34', 36'). Roninho (39') legde met zijn tweede goal de eindstand vast.

Zaterdag werkt Halle-Gooik nog een derde duel tegen Jekaterinenburg af.21:20
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
27/10/21
18:23

Benfica net te sterk in eerste match

Halle-Gooik heeft niet kunnen stunten tegen Benfica in zijn eerste groepsmatch. Arthur maakte er in de eerste minuut al 1-0 van in Slovakije en na de 2-0 van Rafael Henmi leek het kalf verdronken. Maar dankzij Jelovcic werd het toch nog een spannende slotfase.

Morgen speelt Halle-Gooik zijn tweede groepsmatch, tegen gastheer Lucenec.

18:22
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.