Spring naar de inhoud

6-1! Mike De Decker stoomt ook door op het EK Darts na beresterk debuut

6-1! Mike De Decker stoomt ook door op het EK Darts na beresterk debuut
 vr 25 oktober 2024 22:57
" "
De Decker is de enige Belg op het EK: wat kan onze landgenoot?

Mike De Decker verdedigt de Belgische eer op het EK darts, dat deze week plaatsvindt in Dortmund. Kan onze landgenoot schitteren in Duitsland? We volgen het op deze pagina.

eerste ronde
Mike De Decker (27) Josh Rock (NIe-6) 6-1

EK darts in Dortmundlaatste update: 5 minuten geleden

22:53

Sterk debuut De Decker

Wat een debuut voor Mike De Decker, die een overtuigende start heeft gemaakt op het Europees Kampioenschap Darts in Dortmund. Hij versloeg de Noord-Ier Josh Rock met 6-1 en plaatste zich hiermee vlotjes voor de tweede ronde.

De wedstrijd begon veelbelovend voor De Decker, die zijn eerste leg zonder moeite won en de toon zette met twee keer een 180 in de tweede leg, wat hem meteen de eerste break opleverde.

Met een snelle 3-0-voorsprong leek De Decker heer en meester. Rock wist één leg terug te pakken bij een stand van 3-1, maar De Decker gaf geen ruimte meer weg, hield zijn eigen legs met solide finishes, en breidde de voorsprong uit tot 5-1. Uiteindelijk maakte hij de wedstrijd in stijl af op dubbel 10.

In de tweede ronde neemt De Decker het op tegen Danny Noppert. 

22:32
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.