Ga naar de inhoud

BEKIJK: Jason Denayer laat de tijger in zich los in Dubai

 di 16 mei 2023 08:30

Als voetballer heeft Jason Denayer een stap achteruitgezet. De 27-jarige verdediger is dit seizoen in Dubai actief bij FC Shabab Al-Ahli. Veel spelen doet hij er niet, maar zo heeft hij tijd voor andere dingen. Bij ons zal je het niet zien, maar de 35-voudige Rode Duivel maakte een wandelingetje met een tijger.  En postte een filmpje op zijn Instagram.  

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Denayer voetbalde in zijn carrière bij Europese teams met naam en faam als Celtic Glasgow, Sunderland, Galatasaray en Olympique Lyon.

Einde contract bij de Franse topploeg in juni 2022 vond hij niet meteen onderdak in Europa, het Midden-Oosten bood een uitweg. Hij kwam dit seizoen in Dubai maar 11 keer in actie in competitie en beker en verloor ook zijn plek bij België. Maar hij leerde alvast wel een nieuwe cultuur kennen. Zijn contract loopt volgende maand af.

Collega-voetballers volgen Denayers avonturen in de woestijn. Alexis Saelemaekers vindt zijn trip met de tijger alvast te gek.