Gedaan met WK-rust: Alderweireld, Vertonghen en Mignolet opnieuw in actie

  Toby Alderweireld en Simon Mignolet stonden opnieuw op het trainingsveld.

  Het WK voetbal is nog in volle gang, maar voor enkele Rode Duivels ligt de focus nu opnieuw op de competitie. Onder meer Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Simon Mignolet werden opnieuw op de Belgische trainingsvelden verwacht.

  Rode Duivels na WK

  1. 18 uur 24. JPL-Rode Duivels opnieuw in actie. Na bijna twee weken rust na de WK-uitschakeling was het vandaag einde vakantie voor de Rode Duivels die in actie komen in de Jupiler Pro League. Simon Mignolet, Hans Vanaken (Club Brugge), Toby Alderweireld (Antwerp), Jan Vertonghen en Zeno Debast (Anderlecht) stonden vandaag weer op het trainingsveld met hun Belgische ploeg. Ook de andere WK-gangers, zoals Tajon Buchanan en Denis Odoi bij Club Brugge, werden opnieuw op de club verwacht. Vincent Janssen, die nog maar net is uitgeschakeld met Nederland op het WK, krijgt van Antwerp nog wat extra rust. .
  2. 12-12-2022.
  3. 15 uur 26. Alderweireld ravot in Plopsaland. Toby Alderweireld is terug in België na de WK-uitschakeling en geniet van tijd met zijn gezin. Hij trok met zijn vrouw en kroost naar Plopsaland in De Panne. De kinderen maakten kennis met Maya De Bij, de attracties werden uitgeprobeerd en het gezin nam ook een plons in het subtropische zwembad. .
  4. 15 uur 24.
  5. 10 uur 55. NBA-tripje voor Eden Hazard. Eden Hazard heeft zijn eerste dag in pensioen bij de Rode Duivels doorgebracht in New York. De aanvaller keek naar de wedstrijd tussen de Knicks en lokale rivaal Atlanta Hawks. De steun van Hazard hielp, want de thuisploeg won makkelijk met 113-89. .
  6. 10 uur 52.
  7. 08-12-2022.
  8. Kevin De Bruyne en kroost gaan op zoek naar de Kerstman in Lapland. 15 uur 22.
  9. 15 uur 21. Thibaut Courtois neemt een break in een of ander zonnig resort.

   Thibaut Courtois neemt een break in een of ander zonnig resort

  10. Leander Dendoncker en zijn vriendin in Japan. 15 uur 20.
  11. 15 uur 20. Yannick Carrasco vindt het geluk bij zijn zoontje Naël.

   Yannick Carrasco vindt het geluk bij zijn zoontje Naël

  12. 15 uur 15.