Ga naar de inhoud

Retin Obasohan wint Belgisch onderonsje met Ismael Bako in de EuroLeague

Retin Obasohan was goed voor 6 punten in Bologna.

In de EuroLeague heeft het ASVEL van Retin Obasohan zijn 3e overwinning van het seizoen behaald. Obasohan en co gingen winnen bij Virtus Bologna,  waar Ismael Bako opnieuw een van de uitblinkers was.

Bologna en ASVEL hadden allebei 2 keer gewonnen en 3 keer verloren dit seizoen. In een spannend duel zag het er voor de rust goed uit voor de thuisploeg, die met een comfortabele 50-36-voorsprong naar de kleedkamers trok.

 

Maar de 2e helft was helemaal voor de bezoekers. Dankzij een 14-27 in het 3e quarter slonk de bonus van Bologna tot één puntje en in de laatste 10 minuten gingen de Fransen op en over de thuisploeg: 79-84.

 

Belgian Lion Retin Obasohan was in 22 minuten goed voor 6 punten. De ASVEL-guard liet ook 2 steals en 2 assists optekenen. Bij de thuisploeg was Ismael Bako een van de sterkhouders, met 12 punten en 6 rebounds in 15 minuten.

Bekijk deze monsterdunk van Ismael Bako:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De hoogtepunten van de wedstrijd: