Gehoord in podcast 90 Minutes: "In de jaren 80 was Raphael Holzhauser een topvoetballer geweest"

Union champion. What's next? Onbemande camera's, nu ook in uw lokale voetbalstadion. Steven en de geneugten van een perfecte hold up. To knip or not to knip, that's the question, niet alleen in het verloskwartier, maar ook in 90 Minutes.

Bekijk 90 Minutes ook op

Ook in de Sporza App kunt u de podcast beluisteren, klik daarvoor bovenaan op de tab "Luister".

90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports. Je kunt de video ook bekijken op het YouTube-kanaal van Friends of Sports of op VRT Nu.

90 minutes

Union champion. What's next? Onbemande camera's, nu ook in uw lokale voetbalstadion. Steven en de geneugten van een perfecte hold up. To knip or not to knip, that's the question, niet alleen in het verloskwartier, maar ook in 90 minutes. Sam doet iets linguïstisch-filosofisch met het hoogste punt van Wesley Sonck versus diens hoogtepunt. En niet te vergeten: de een-man-per-club-ploeg bezorgt angstzweet en kopbrekens. Anders gezegd: we voelen dat we leven, en hopen van u hetzelfde.
di 05 april 2022 109 min