De "prijs" waar Van der Poel het meest blij mee was? Een hamburger in de Sporza-studio

  En of hij enorm grote honger had. Mathieu van der Poel kreeg na zijn zege in de Ronde van Vlaanderen niet meteen de kans om iets te eten. In onze Sporza-studio nam hij even de tijd om een hamburger te verorberen. En dat was meer dan verdiend. 

  Toch is Mathieu van der Poel aanvankelijk nog geduldig: "Ik heb nog niks gegeten na de finish en dat is intussen al een tijdje geleden. Ik heb dan ook enorme honger, maar ik wacht tot na het interview. Anders zit ik hier met mijn mond vol."

  "Het was smullen van deze wedstrijd", analyseerde Marijn de Vries bij Maarten Vangramberen. 

   

  Het sein om Mathieu van der Poel geen laatste vraag meer te stellen, maar hem te laten gaan met zijn hamburger. 

   

  Smakelijk!

  Op het podium nam MVDP al een flinke slok champagne

  Gelukkig had hij op het podium zijn dorst al kunnen lessen