Ga naar de inhoud

Ploegmaats hekelen boegeroep voor Harry Maguire: "Dit was ronduit fout"

 wo 30 maart 2022 12:50
Harry Maguire

Medespelers van Harry Maguire hebben gisterenavond hun steun betuigd op sociale media voor de verdediger. Eerder die avond weerklonk luid boegeroep in het Wembley Stadium toen Maguire zijn naam werd omgeroepen. 

Het was een valse noot gisterenavond tijdens de vriendschappelijke interland tussen Engeland en Ivoorkust. Harry Maguire werd uitgejouwd door de Engelse fans toen zijn naam weerklonk in het stadium. De reden voor het incident zouden de recente prestaties van de verdediger zijn bij zijn club Manchester United.

 

Na de match lieten ploegmaats van Maguire hun ongenoegen blijken op Twitter. "Wat vanavond is gebeurd, is ronduit fout", aldus Jordan Henderson. "Maguire is al geweldig geweest voor Engeland. Zonder hem waren de voorbije twee toernooien onmogelijk geweest."

 

Ook Harry Kane was niet te spreken over het gedrag van de Engelse supporters: "Maguire verdient deze reacties echt niet. Hij geniet de volle steun van iedereen in de kleedkamer en dat zou ook zo moeten zijn bij de fans."

 

Engeland won gisterenavond uitendelijk makkelijk van Ivoorkust met 3-0.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.