AA Gent, Standard en KV Mechelen kunnen oefenmatchen niet winnen

  Standard speelde een stadsderby tegen Luik op Sclessin.

  Onze eersteklassers draaien warm voor de tweede helft van de competitie. Standard, AA Gent en KV Mechelen werkten vanmiddag oefenduels af. Geen enkele van de drie wist die winnend af te sluiten.

  AA Gent onderuit tegen AZ

  Ondanks heel wat coronagevallen oefende AA Gent vanmiddag in Spanje tegen AZ. In de wedstrijd, afgewerkt in drie blokken van een halfuur, waren de Nederlanders met het kleinste verschil te sterk. Midtsjo scoorde het enige doelpunt.


  De basiself van AA Gent: Roef; Hanche-Olsen, Okumu, Godeau; Samoise, Kums, Owusu, Castro-Montes; Hjulsager; Mboyo en Malede.

  Standard kan stadsderby niet winnen

  Standard zocht zijn oefenpartner niet te ver. De Rouches sparden op Sclessin tegen stadsgenoot RFC Liège. De amateurclub maakte na rust twee keer een achterstand goed. Pavlovic en Dønnum zagen allebei een doelpunt uitgewist door de bezoekers.

  Mechelen stevig onder tegen Duitse derdeklasser

  4x30 minuten tegen Wiesbaden draaiden op een ontgoocheling uit voor KV Mechelen. De troepen van trainer Wouter Vrancken gingen met 1-4 onderuit tegen de Duitse derdeklasser. Malinwa kwam nochtans op voorsprong door een penalty van Ferdy, maar vervolgens incasseerde het nog vier tegenteffers.