Ga naar de inhoud

Cayman naar kwartfinales Champions League, De Caigny heeft nog waterkans

 vr 10 december 2021 06:21
Janice Cayman (archief).

Janice Cayman heeft zich donderdag met haar Franse club Lyon van een plaats in de kwartfinales van de Champions League verzekerd. Op de vijfde speeldag won Lyon in Lissabon met 0-5 van Benfica. Cayman speelde de volledige partij.

Lyon gaat op kop in groep D, met twee punten voor op Bayern München, dat na een 5-1 zege tegen het Zweedse Häcken ook zeker is van een plaats in de top twee. Op de slotspeeldag geeft Lyon Häcken partij.  

 

 In groep C is Tine De Caigny met 1-2 gaan winnen bij het Deense Koge. De Red Flame werd een kwartier voor tijd vervangen. Met 6 punten is Hoffenheim derde in zijn groep, na Barcelona (15) en Arsenal (9). 

 

Op de slotspeeldag ontvangt Hoffenheim Arsenal. Die match moet het met minstens vijf doelpunten verschil winnen om de Engelse club nog van de tweede plaats te verdringen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.