Ga naar de inhoud

Frédéric Frans maanden out na operatie aan gescheurde achillespees

 ma 18 oktober 2021 20:26

De problemen blijven zich opstapelen bij Beerschot. De hekkensluiter zal het mogelijk voor de rest van het seizoen zonder verdediger Frédéric Frans moeten rooien. In de match tegen KV Mechelen scheurde hij zijn achillespees.

Frédéric Frans was dit seizoen een vaste waarde in de defensie bij Beerschot, maar tegen KV Mechelen zat zijn match er na iets meer dan een kwartier al op.

 

Het was meteen duidelijk dat het een ernstige blessure was. Frans werd dezelfde avond nog geopereerd aan zijn achillespees. "Small setback, big comeback", schrijft Frans op Instagram.

 

"Vanaf nu ben ik, tot de terugkeer, de grootste supporter van onze boys. Ik zie elke dag hoe hard mijn ploegmaats werken en tot nu toe zijn ze daar te weinig voor beloond."

 

"Samen met de fans blijf ik mijn ploeg  steunen, tot op het einde. Ik ben er zeker van dat we hier allemaal samen uitkomen, op het veld en ernaast."

Ik ben er zeker van dat we hier allemaal samen uitkomen, op het veld en ernaast.

Frédéric Frans
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.